ULLARED

Nu ska jag strax åka till ullared med syrran ... ,"shoppa loss". hehe, nää får la se om man hittar något. Har iaf skrivit en liten lista på sista babysakerna som behövs (innan bebben kommer). ,kanske finns det nått som faller i smaken el så hittar man alltid något annat kul !

Kommentarer
Postat av: Ida - Gravid & Mamma till Vilda ღ

Hehe, det behöver du nog inte vara :) jag har haft problem med vikten hela mitt liv, och har alltid väldigt svårt att gå upp i vikt. Förra graviditeten var jag sjukskriven från ungefär vecka 20. Fick jättelåga värden och var tvungen sitta och få dropp flera gånger i veckan. Den här graviditeten väger jag betydligt mindre än förra, och går inte upp alls. En magsjuka skulle ju ta död på mig, haha! Därför fick jag av min barnmorska en remiss till en dietist som jag nu varit hos :)

Jag är 159 cm lång :) Tror det räknas som kort!

2011-03-31 @ 09:58:19
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

haha coolt :D Ja, min har kommit mer nu på slutet! Men den syns bara i vissa ljus :p Jag ser randen på en del bilder, men när jag ska se i spegeln så syns det inte ^^ haha men jag tycker det är fint med en pigmentrand, så den kan gärna synas mer! :) Det är ett fint bevis på att man har varit gravid ;)

2011-03-31 @ 17:47:13
URL: http://saharan.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0