"äntligen kommer jag framåt"

Mammas lillfis kryper. ,el hon kommer äntligen framåt. Hon har juh "krälat" sig bakåt och sidan ett längre tag. men idag blev det framåt som hon tog sig fram. Upp på knäna och tar ett kryp steg, men ramlar lite framåt ... upp igen och försöker och försöker. Fram kommer hon iaf och tror att hon inom ett par dagar kryper riktigt fram på knäna utan att ramla ner på mage !

FOTOGRAF KORTEN !


Tucky overall från Didrikson !


,som jag har letat efter denna. "Rosa sweet candy" ... är förra årets färg. Å idag skulle jag åkt och köpt en begagnad som jag hittade på annons. Men igår hittade jag en butik som hade ett fåtal kvar och fick idag svar ifrån dom. ,nu får lillan en helt ny på posten om några dagar.


JULKLAPPARNA TILL BARNEN !


IKVÄLL ! ,bio.


TINDRAS FOTOKLÄDER !


Detta köpte jag för Tindras fotografering. ,newbie märket. synd att dom bara har till stl. 68.
Så dessa kommer säkert inte passa så länge till.


Andra "DUBBEL" köpet !


Igår var jag ute på strumpjakt till Tindra då hon bara har 2 par som passar.
,hittade 3 nya par och dessa linnen. Hennes stl. 62 på dessa är snart försmå så passade på att köpa nya fast i stl. 80.,perfekt under klänningar/tunikor. så blir bra till våren !


IDAG TOG VI KORT HOS FOTOGRAF !


UTE PÅ ÄVENTYR


Tindra lekte på sin lekfilt. ,jag gick fram o tbax och plockade lite. Sen hör jag ett litet gnäll, men hon var borta ... ,då ser jag ett litet huvud sticka fram, hehe.


TINDRA 6 MÅNADERMAMMAS DUKTIGA TJEJA


TIDEN HAR GÅTT FORT

,nu för exakt 6 månader föddes mammas lilla sessa. Hon har verkligen utvecklas från dag ett ... Hon leker med sina fötter, stoppar dom i munnen. Hon pratar tbax när man pratar med henne, hon ska överrösta storebror när han busar med henne. ,hon älskar tittut leken.
Hon tar sig "framåt" fast hon "ålar" baklänges och åt sidan. ,hon ställer sig på knäna som krypställning även på tårna så hon blir som ett V.
Å hon är helt fascinerad av näsor, hehe. ska nupa tag i ens så fort hon får chansen.
Väldigt nyfiken är hon. Skrattar för fullt och är verkligen mammas älskade lilla sessa.

NU ÄR DET MAGEN SOM GÄLLER


SKA LIGGA SÅ NÄRA STOREBROR MAN BARA KAN


RSS 2.0