.

Det är sååå mycket jag vill säga, men egentligen är det ingenting !
,det är så mycket jag vill ska komma ut. men ist lossas jag som ingenting.


Kommentarer
Postat av: Zabine - Wildasmamma ♥

Jag kan inte minnas att jag hade ett liv innan Min dotter! haha =) De känns som en annan person och som en evighet sen haha =)

2011-03-07 @ 00:31:11
URL: http://wildasmami.blogg.se/
Postat av: Liw- mamma till Mait och mini i magen

Jodå, jag mår bara fint. Har ont i fogarna och problem med en ischias nerv men det är inte i närheten av så illa som det var sist :-)Jag hade en lång förlossning med missar och dåligt bemötande från personalen både på FL och bb. om du vill läsa så kolla under kategorierna förlossning och personligt/föräldraskap.Hoppas veckan startar fint!

2011-03-07 @ 08:59:59
URL: http://liwetochvardagen.se
Postat av: Liw-

Som du skriver så säger de ju att om öppningen går fort gör det ondare. Det är ju på gott och ont, har gärna en snabb förlossning för smärtan går ju över fortare. Men känner du dig orolig tycker jag du ska kolla med din BM om det finns samtalshjälp hos er med.kram och tack för dina ord :-)

2011-03-07 @ 10:47:41
URL: http://www.liwetochvardagen.se
Postat av: LADY DAHMER | Genushäxan tjafsar och skäller

sv.ang. respektera: nja... respekterar och respekterar. Jag har förståelse för att människor är okunniga, det kan man inte rå för, men nej jag respekterar inte människor som medvetet fostrar sina barn in i trånga mallar.nej min man bär inte kjol, klänning eller rosa. Förklaring på det kan du läsa här:

http://ladydahmer.se/2010/august/utkast-aug-24-2010.htmlJa jag brevväxlar med seriemördare. Jag tycker det är spännande, intressant. Nej jag är inte rädd. De sitter inlåsta i fängelset. På andra sidan atlanten. Jag är mer rädd för grannen.

Läs mer här:

http://ladydahmer.se/2009/march/utkast-fick-tva.htmlmvh

Natashja

2011-03-07 @ 11:03:39
URL: http://ladydahmer.se
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Svar: Ja det ska jag, lider av järnbrist. Mest troligt efter operationen i höstas då de tömde 1/2 liter från magen som läkt ut från äggledaren. Så mitt järnvärde var rätt lågt och därför måste jag äta de redan :)

2011-03-07 @ 12:38:25
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/gravid
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Svar: Jag tror det speedade är för att jag är så van att vara trött dygnet runt. Jag har inte märkt något direkt på magen vilket är skönt :)Ultraljud blir det i vecka 18, har inte fått tiden hemskickad än :) Men jag gjorde ett tidigt UL i vecka 9 då jag hade ett utomkvedshavandeskap i september förra året då jag opererade bort en äggledare med foster som spruckit. så det var skönt att allt såg bra ut med detta :)

2011-03-07 @ 12:47:23
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/gravid
Postat av: Mathilda, 18 år & mamma till Amelia

ja det tyckte jag med. hon skulle nog klara det galant om hon hade lite stöd från vännerna.

2011-03-07 @ 13:07:54
URL: http://mathildaahokangas.bloggplatsen.se
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Svar: Ja även om det inte var planerat ;)

2011-03-07 @ 13:51:18
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/gravid
Postat av: 17 år och ung mamma

om micah : ja men precis. hon behöver inte säga ut precis alla hennes problem med kevin alla blir ju förvirrade när de skriver ut att de är slut och sen tillsammans igen lika fort..Nej jag är inte tillsammans med pappan , de tog slut när jag fick reda på att jag var gravid då dumpade jag honom.. men var påväg att ta slut långt innan också.. Så jag har vart själv hela graviditeten och även nu.. De ända pappan gör är att komma hit och träffa honom.. Men jag tycker inte att han verkar vara så intresserad av att vara pappa. för han frågar aldrig hur han mår osv.

2011-03-07 @ 15:28:27
URL: http://paulinagavelin.blogg.se/
Postat av: 17 år och ung mamma

ja men eller hur..nej det är inte alls något kul, hon har liksom lagt sig i ända sen jag fick reda på att jag var gravid. hon tvingade med mig pappan på ultraljudet och då bråkade han och jag som mest. Vi kunde verkligen inte vara sams och innan vi äns visste om bebisen skulle klara sig överhuvudtaget så började hon tjata om att vi skulle ha gemensamvårdnad. att vi skulle ha honom varannan vecka osv.. hon försökte även tvinga med mig honom på förlossningen men där sa jag tvär nej jag vägrade ha honom med där. jag skulle ju liksom känna mig trygg.. så hon har hållt på verkligen hela tiden så nu har jag sagt ifrån orkar inte med henne.. de har även komit och hämtat isak 2 gånger utan min vilja så de har gett honom seperations ångest. han har blivit skit mammig efter det så jag vill helst inte ha något med henne att göra och de är inte så svårt att förstå?

2011-03-07 @ 20:45:12
URL: http://paulinagavelin.blogg.se/
Postat av: Zabine - Wildasmamma ♥

Du har helt rätt! =) Men jag behövde skriva av mig, Höll på att explodera av ilska. Men nu är de bra! Gör om gör rätt! =) Tur man lääär sig! =)Du har så rätt fining! kramkram

2011-03-07 @ 21:44:28
URL: http://wildasmami.blogg.se/
Postat av: Liw-

Då får vi hoppas på en liten tös då så hon blir mer lik dig :)Tack, vi har nog ganska ovanlig hårfärg :-) Svår att missa :-)kram

2011-03-07 @ 21:47:22
URL: http://www.liwetochvardagen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0