"huggormen"


Kommentarer
Postat av: Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

sv: Jag har också, eller min sambo testade mig med alla olika folksägelser och allt visade flicka. När det gäller illamående så har jag haft det väldigt jobbigt och lite än, men ingen på min mammas sida mådde illa och vi är bara flickor, så det med illamåendet tror inte jag på. Men när man jämnför sig med andra som burit på pojkar så är inte min mage alls lik, men sen får vi ju se. Vill inte ta upp förväntningar om det blir en flicka eller en pojk, men det är svårt att inte spekulera!Jag har drömt att jag har fått nu, när jag var i vecka 27. Att jag födde förtidigt, men då var det en flicka. Jag minns hur jag skickade iväg min sambo för att köpa flera sorter av klänningar för att nu visste vi det var en flicka. Jag tänker flicka hela tiden, och vill bara köpa massa tjejsaker. Men sedan vågar jag inte tro. Men det hade varit kul då alla barn i släkten är pojkar, det skulle bli den första flicka. (Om man nu tittar på min kusin, min sambos syskonbarn och hans kusiner är pojkar)

2011-03-27 @ 10:25:00
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Sabina - blivande ung mamma 18 ♥

Håller med helt klart värt det fick ju massa saker garanterat värt mer än 100 kr ;) bara en body går ju på 80 typ :p

2011-03-27 @ 11:19:41
URL: http://sabinahedlund.blogg.se/
Postat av: Jannika mamma till Jillian

HAHAHAHA ja i princip!:D:D lite till kanske också:P

2011-03-27 @ 13:50:43
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

haha nej precis! :) Nu dricker han nästan aldrig, så det är tur det! Och såhär har han aldrig varit förut :P Men han hade då riktigt dåligt samvete dagen efter så jag hoppas att det var en engångshändelse ^^ Nog vet jag det har barkat för mig också någon gång när jag har varit ute, men nu när man ska bli föräldrar så får man ju faktskt ta lite ansvar! :)Innan jag blev gravid så var jag så fruktansvärt less på att dricka, så det känns bra att vara färdig med den fasen i sitt liv så att man kan ägna all uppmärksamhet till bebis utan att behöva känna suget att fara ut! :) Har inte saknat det en sekund det sista halvåret och jag är säker på att jag inte kommer göra det heller ;)

2011-03-27 @ 14:31:22
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

sv: Min sambo ville inte veta så jag respekterade hans beslut men ångrar det. Jag vill veta, funderar på att boka en tid på en privat klinik och kolla! Jag vill jätte gärna veta, jag kan inte hålla mig längre, men sen är det bara så kort tid kvar!!

2011-03-27 @ 15:33:50
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

havandeskapskurs är något sånt dom har här för blivande föräldrar, med läkare, BM, fysioterapeut och sådär. Där pratar dom om hur man ska andas genom värkar och man får rundvisning på sjukhuset och se på bedövningar som finns och så pratar dom om amning och allt möjligt man behöver veta! :) Så det är 3 kvällar man går med en massa andra gravida och lär sig saker som är bra att veta :) Och så får man göra en massa avslappningsövningar och sånt :PJa, jag kan ju tänka mig att man kommer vilja gå ut någon gång sen, men det känns ändå så skönt att veta att man kommer sätta bebisen i första hand! Då vet man att man verkligen är redo att bli förälder! :)

2011-03-27 @ 18:10:22
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

haha det gick ganska segt, men jag spelar ju bara på dagarna, har ju inget bättre för mig ^^ hehe

2011-03-27 @ 19:02:14
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar;

Tack för ditt svar^^ hjälpte en bit på traven!

2011-03-27 @ 20:21:10
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hanna Wild

Haha ååh, söt!

2011-03-29 @ 08:24:11
URL: http://hannawild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0